Voor organisaties

Geregeld komt er een vraag binnen bij de Vrijwilligerscentrale. Wij gaan altijd in gesprek en helpen op maat bij het vinden van een oplossing. Ook in 2018 gingen we weer geregeld op pad.
Onderstaand de vragen die binnenkwamen.
• Ondersteuning bij de nieuwe privacywet (AVG): 20 organisaties.
• Ondersteuning bij het opzetten van een nieuwe activiteit: 5 organisaties.

Mensen willen best iets doen, maar niet structureel of voor langere tijd
Mensen verbinden zich minder voor langere tijd aan een organisatie / het vrijwilligerswerk. De wereld is vluchtiger geworden, ook onder invloed van sociale media. Men verbindt zich steeds minder voor langere tijd aan een organisatie. We zien dat in alle soorten organisaties terug.

Merhawi Kefali Witven
Heeft u bij de vereniging een eenmalige klus, bijvoorbeeld opzetten van een evenementen-tent, schilderen van uw locatie, opschonen van een terrein of het helpen uitzetten van een wandelroute etc.

De Vrijwilligerscentrale heeft de fondsendisk in huis, die u gratis kunt lenen. Voor wie op zoek is naar financiele ondersteuning voor een speciaal project is deze uitgave op CD-Rom een onmisbaar hulpmiddel. De Fondsendisk biedt het meest complete en betrouwbare overzicht van 750 Nederlandse vermogensfondsen met een maatschappelijk, cultureeel en liefdadig doel.

Pagina 1 van 3

© Onis Welzijn

Hoofdmenu