Klussen binnen en buiten

Ben jij goed met naald en draad? Kun jij nog vooruit op een naaimachine? En zou jij je wel in willen zetten voor een mooie toneelvereniging? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Toneelvereniging Crescendo is op zoek naar enthousiaste naaisters die ons kunnen helpen met onze kleding voor diverse toneeluitvoeringen.

Contact
Toneelvereniging Crescendo Someren, productie@toneelvereniging-crescendo.nl
www.toneelvereniging-crescendo.nl

Update, juni 2018


ORO heeft de moestuin bij Eegelshoeve overgenomen van Onis Welzijn. In deze moestuin zullen 4 cliënten groenten en fruit gaan kweken. Dit kan alleen onder begeleiding van een aantal enthousiaste vrijwilligers.

Bij de Donck in Someren is van alles te doen. Maaien, snoeien, straatwerk, sorteren van schroeven en hout, knutselen van attributen, constructie bouwen etc.  Er zijn verschillende werkgroepen en bij alle werkgroepen kun je als vrijwilliger aan de slag. Uiteraard kies je zelf wat je leuk vindt.

Hart van Heuze is een uitnodigende plek voor jong en oud om elkaar te ontmoeten. Een plek waar bezoekers zich thuis voelen. Heb jij gastvrijheid en gezelligheid ook hoog in het vaandel staan? En wil jij graag de handen uit de mouwen steken om deze waarden extra kracht bij te zetten binnen ons gemeenschapshuis?

De Rode Kruis Bungalow is gelegen naast de Somerense Vennen, midden in de bosrijke omgeving van Someren en Lierop. De grote tuin erom heen wordt bijgehouden door een vrijwilliger. Het werk bestaat uit het bijhouden van de tuin; denk aan schoffelen, bladeren geven, onkruid wieden etc.

Pagina 1 van 2

Video's | Vrijwilligerswerk

© Onis Welzijn

Hoofdmenu