Klussen binnen en buiten

Het dagelijks onderhoud van de elektrische installatie van het museum. Samen met de elektricien van onze vaste installatiebedrijf uitbreiden van de installatie of veranderingen aanbrengen. Aanleggen van extra leidingen, plaatsen van extra stopcontacten e.d.

Bij de Donck in Someren is van alles te doen. Maaien, snoeien, straatwerk, sorteren van schroeven en hout, knutselen van attributen, constructie bouwen etc.  Er zijn verschillende werkgroepen en bij alle werkgroepen kun je als vrijwilliger aan de slag. Uiteraard kies je zelf wat je leuk vindt.

Hart van Heuze is een uitnodigende plek voor jong en oud om elkaar te ontmoeten. Een plek waar bezoekers zich thuis voelen. Heb jij gastvrijheid en gezelligheid ook hoog in het vaandel staan? En wil jij graag de handen uit de mouwen steken om deze waarden extra kracht bij te zetten binnen ons gemeenschapshuis?

De Rode Kruis Bungalow is gelegen naast de Somerense Vennen, midden in de bosrijke omgeving van Someren en Lierop. De grote tuin erom heen wordt bijgehouden door een vrijwilliger. Het werk bestaat uit het bijhouden van de tuin; denk aan schoffelen, bladeren geven, onkruid wieden etc.

Pagina 1 van 2

Video's | Vrijwilligerswerk

© Onis Welzijn

Hoofdmenu