Begeleiden van groepen volwassenen

Er is bij ons altijd wel wat leuks te doen in en rondom de boerderij. We kunnen hulp gebruiken bij koken, tuinieren, klussen, muziek maken, begeleiding bij spellen, biljarten of bloemschikken. We gaan ook samen fietsen op een duofiets. Daarnaast zoeken we mensen voor het vervoeren van onze deelnemers.

Vrijwilligers van Dagbesteding “Blij(f) actief” bieden een ontmoetingsmogelijkheid buitenshuis aan ouderen/senioren met en zonder indicatie in een sfeervol gemeenschapshuis “De Kluis”. Sommige deelnemers zijn licht dementerend; voor hen is er een aangepast programma. Dit programma draait volledig op een mooie mix van vrijwilligers.

Ter ondersteuning van de activiteiten zijn we nu dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers om deze mix nóg mooier te maken; loop gerust eens binnen om de sfeer en de koffie te proeven en te bespreken wat u zou kunnen en willen betekenen.

Beleeft u plezier aan handwerken (borduren, breien, haken, kaarten maken of anderzijds) en vindt u het fijn om andere mensen hierbij een handje te helpen? Dan nodigen wij u hartelijk uit om vrijwilliger te worden bij het handwerkgroepje. U bent van harte welkom om een keertje vrijblijvend deel te nemen.

Houd u van wandelen en geniet u net als de cliënten van de buitenlucht en sociale contacten dan nodigen wij u hartelijk uit om vrijwillliger te worden bij de wandelgroep. U bent van harte welkom om een keertje vrijblijvend mee te lopen. De wandelgroep is op donderdagmorgen.

Video's | Vrijwilligerswerk

© Onis Welzijn

Hoofdmenu