Festivals en evenementen

Tijdens de Pompoendagen in oktober zijn er weer maatschappelijke stageplaatsen bij het museum. Dit jaar zijn de Pompoendagen van 17t/m 25 oktober.
Er is plaats voor 35 leerlingen. 
In verband met de Coronacrisis worden door het RIVM de omgangsrichtlijnen bepaald. Ook Museum Klok & Peel houdt zich daaraan. Op dit moment gaan we er van uit dat de Pompoendagen in de herfstvakantie door kunnen gaan.
Er zullen aanpassingen zijn, zoals de 1,5 mtr. afstand, voldoende reinigings- en ontsmettingsmiddelen beschikbaar en risicovolle activiteiten zullen vermeden worden.
Je aanmelding is geldig voor de komende pompoendagen 17 t/m 25 oktober 2020 onder voorbehoud dat het RIVM in die periode het organiseren van dit soort evenementen toestaat.

 

Op 18, 19 en 20 augustus vindt voor de 2e keer het Summerkids Festival plaats op het evenemententerrein in Asten. Kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen die dagen (’s ochtends en ’s middags) diverse activiteiten doen op het gebied van sport, theater, dans en creatief. Wij zoeken jongeren die ons daarbij willen ondersteunen en helpen.

Daarnaast zijn er op het festival nog andere activiteiten waar we hulp bij nodig hebben, zoals het opvangen van de kinderen, inrichten van het terrein, catering, etc.

Bij Onis Jongerenwerk kun je je MaS doen door het promoten van 5 grote evenementen voor 18-. Denk hierbij aan vlogs maken, Instagram bijhouden en flyers maken en rondbrengen. Jouw inbreng en ideetjes zijn heel welkom.

© Onis Welzijn

Hoofdmenu