248 mantelzorgers ontvangen een presentje

attenties mantelzorgdag Asten 2018 2
Zaterdag 10 november 2019, de Landelijkde dag van de Mantelzorg werden 248 mantelzorgers uit Asten en Someren aangemeld voor een presentje, waarvan dit jaar ook tientallen jonge mantelzorgers.
Het Onis steunpunt mantelzorg kreeg om uiteenlopende redenen aanmeldingen binnen:

- "zij is al jaren steun en toeverlaat voor haar buurvrouw, zij kookt voor haar gaat mee naar de dokter en ziekenhuis Kortom ze is onmisbaar"
- "Ik wil graag mijn schoonzus opgeven omdat zij fantastisch voor mijn broer zorgt sinds hun leven op z’n kop is gezet omdat hij kanker heeft. Zij staat altijd voor hem klaar"
- "ik zou mijn man willen bedanken voor al die jaren dat hij voor me zorgt"
- "Ik wil heel graag mijn zoon aanmelden. Hij is 15 jaar oud en is echt een superbroer. Hij steunt en helpt zijn zus. Hij staat altijd klaar, ook al moet hij vanwege de zorg voor zijn zus veel inleveren"
- "ze doet allerlei voorkomende dingen. ´s Morgens deur open maken en ontbijt klaar zetten, wandelen, de was enz. Kortom een buurvrouw uit duizenden"
- "mijn moeder staat dag en nacht voor mijn vader klaar en wordt daardoor beperkt in haar eigen dingen. En ze probeert er tegelijkertijd te zijn voor mijn broertje en voor mij want ik heb momenteel een depressie, burn-our. Kortom zij verdient een attentie op de dag van de Mantelzorg"

Zaterdag 10 november werden alle attenties (dit jaar van de Plus uit Asten) uitgedeeld door leden van de werkgroep Mantelzorg Asten en Someren, door enkele dorpsondersteuners en wethouder Jeannine Spoor van Asten.

Onis Steunpunt Mantelzorg
Someren, Marianne Lenders, contact

Video's | Mantelzorg

© Onis Welzijn

Hoofdmenu