Maaltijdservice

Onis maaltijdservice

Indien het (tijdelijk) niet mogelijk is om zelf de maaltijd te koken maar je wel thuis wilt eten, kun je gebruik maken van de maaltijdservice. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn na een ziekenhuisopname, een vakantieperiode van je mantelzorger, als je slechter ter been wordt of als je partner is overleden. De vriesverse maaltijden worden éénmaal per week op een vaste dag door een vaste chauffeur thuisbezorgd. De maaltijd bestaat uit een hoofdgerecht en eventueel een soep en nagerecht. Je stelt d.m.v. een keuzemenulijst je maaltijd zelf samen. De maaltijden kun je verwarmen in een magnetron of oven. Zij zijn binnen 10-15 minuten klaar.

Je kiest uit meer dan 150 gerechten. Er zijn volop traditionele maaltijden uit de Nederlandse keuken, maar ook heerlijke mediterraanse, oosterse, andere wereldgerechten en vegetarische maaltijden. Een aantal maaltijden zijn in kleine porties te bestellen. Daarnaast is er een ruime keuze aan soepen, desserts en zelfs Oud-Hollandse lekkernijen zoals pannenkoeken en poffertjes. 

Ook mensen die een dieet volgen kunnen bij de maaltijdservice terecht.

Je hebt geen wekelijkse bestelverplichting, dat houdt in dat je altijd zelf bepaalt hoe vaak en wanneer u bestelt. Wel geldt er een minimale afname per bestelling van 6 stuks van het hoofdgerecht. Voor soepen geldt een minimumafname van 3 stuks.  Het dessert is een box met 6 desserts.

Kosten*
Hoofdgerecht variërend van € 5,25 tot € 7,49
Soep                                 € 1,59
Dessertsbox                       € 5,25
*) Prijspeil januari 2021.

LET OP: extra korting voor leden
Meld je je vanaf 1 januari 2021 aan voor de Maaltijdservice via Onis Welzijn? Dan krijg je standaard 5% (leden)korting op een hoofdgerecht.

Proberen?
Benieuwd geworden maar twijfel je nog of het iets voor je is? Je kunt een Proefbox bestellen. Je bestelt een gevarieerde maaltijdbox van 6 stuks t.w.v. € 24,99 en betaalt slechts € 23,74 als je je aanmeldt via Onis Welzijn (5% ledenkorting). Ben je meer van de kleine porties? Bestel dan de proefbox kleine maaltijden voor € 22,32 in plaats van € 23,49 wanneer je je via Onis Welzijn aanmeld. Let op! De proefbox is eenmalig te bestellen per adres/huishouden.

 

Meer informatie?
Asten:          Lindy Smits 0493-441244
Someren:     Marianne Lenders 0493-441253

 

februari 2021