Hulp bij formulieren

HULP BIJ SCHULDEN EN FORMULIEREN

Hulp bij invullen van formulieren

U kunt wel eens moeite hebben bij het invullen van formulieren. Ieder formulier is weer anders. Als u er zelf niet uitkomt, kunt u gratis de hulp inschakelen van Hulp bij Formulieren.
Dit is een groep enthousiaste en getrainde vrijwilligers. Zij weten weet waar u recht op heeft en kunnen u helpen met het invullen van aanvragen. Zij gaan vertrouwelijk met uw informatie om.

Met de volgende formulieren kunnen we u helpen
- Bijzondere bijstand
- Belastingformulieren
- Bijdrageregeling deelname welzijnsactiviteiten
- Pc-regeling gemeente Someren
- Individuele inkomenstoeslag
- Kwijtschelding gemeentelijke belastingen
- Huurtoeslag / Zorgtoeslag/Kinderopvangtoeslag
- Diverse heffingskortingen van de belastingdienst
Staat uw formulier niet in deze lijst, of twijfelt u, neem dan altijd contact met ons op. Het kan zijn dat de wij u toch kunnen helpen of zo nodig kunnen doorverwijzen naar de juiste instantie. 

Invullen belastingformulieren
Voor het invullen van uw belastingformulieren kunt u telefonisch een afspraak maken via (0493) 44 12 34. Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 12.30 uur.

Voorzieningencheck
Weet u niet of u voor één of meer van deze voorzieningen in aanmerking komt dat kunt u dit ook door ons laten toetsen. Dit heet 'het doen van de voorzieningencheck'.
Voor voorzieningen in het kader van de WMO kunt u in Asten contact opnemen met het Sociaal Team, (0493 ) 67 12 34 en in Someren met de gemeente (0493) 49 48 88

Contact
U kunt ook een afspraak maken via telefoonnummer (0493) 44 12 34 (bereikbaar maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur)

 

juli 2020