Evenementen

Om te beginnen is OJC Comeet een jongerencentrum dat de nadruk legt op lokaal talent. De slogan van OJC Comeet is dan ook: “Where it all begins!” Hiermee wordt aangeduid, dat OJC Comeet een podium biedt voor alle lokale bands en acts, maar natuurlijk kunnen grote acts ook niet ontbreken. Van popartiest tot rockband en van tributeband tot DJ, in OJC Comeet kan het allemaal. Terwijl wij dat doen, proberen wij altijd te streven naar de beste kwaliteit op gebied van licht, geluid en service.

Functies waaraan je kan denken:

  • Bar medewerker: bar aanvullen, glazen spoelen, tappen, frisdrankschenker
  • Entree medewerker: bandjes, entreekassa, muntenkassa
  • Glazen ophalen

Wat krijg je terug:

  • Gratis toegang tot de evenementen die OJC Comeet organiseert.
  • Waardering: blije mensen die lekker genieten van jou pilsje

Mocht je interesse hebben, dan kan jij contact opnemen via:
barploeg@ojccomeet.nl

Ben jij die enthousiaste vrijwilliger die als productieleider voor de nodige ondersteuning kan zorgen bij de Notoire Fanfare?

In het voorjaar van 2017 heeft een groep van een twintigtal enthousiaste muzikanten, spelers en clowns besloten om samen een theatergezelschap op te zetten waarbij straattheater en muziek maken met elkaar wordt gecombineerd, zodat het verhaal mede door de muziek wordt verteld. Hierbij staat het plezier in het spelen en het respect naar elkaar voorop.

Toneelvereniging De Speledonckers is op zoek naar Grimeurs.
Vind jij het leuk om te grimeren dan is dit écht de juiste vacature voor jou!!
Heb je geen ervaring maar wel een passie voor grimeren? Je bent van harte welkom!  Eventueel wordt een cursus opgestart.

De rol van gespreksleider is een belangrijke functie binnen het Alzheimer Café, dat wordt georganiseerd op iedere eerste dinsdag van de maand in Dienstencentrum de Beiaard in Asten. Als gespreksleider ben je namelijk het vaste gezicht van het café en ben je de regisseur van de avond.

Video's | Vrijwilligerswerk

© Onis Welzijn

Hoofdmenu