Maaltijdservice

Onis maaltijdservice

 

Indien het (tijdelijk) niet mogelijk is om zelf de maaltijd te koken, maar u wel thuis wilt eten, kunt u gebruik maken van de maaltijdservice. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn na een ziekenhuisopname, een vakantieperiode van uw mantelzorger, als u slechter ter been wordt of als uw partner is overleden.

De vriesverse maaltijden worden éénmaal per week op een vaste dag door een chauffeur bij u thuis bezorgd.

De maaltijd bestaat uit een hoofdgerecht en eventueel een soep en nagerecht. U stelt d.m.v. een keuzemenulijst uw maaltijd zelf samen. De maaltijden kunt u verwarmen in een magnetron of oven. U kunt kiezen uit meer dan 140 gerechten. Er zijn volop traditionele maaltijden uit de Nederlandse keuken, maar ook heerlijke mediterraanse, oosterse en andere wereldgerechten. Daarnaast is er een ruime keuze aan vegetarische maaltijden, soepen, desserts en zelfs Oud-Hollandse lekkernijen zoals pannenkoeken en poffertjes. Ook mensen die een dieet volgen kunnen bij de maaltijdservice terecht.

U heeft geen wekelijkse bestelverplichting, dat houdt in dat u altijd zelf bepaalt hoe vaak en wanneer u bestelt. Wel geldt er een minimale afname per bestelling van 6 stuks. U bestelt dus telkens minimaal 6 maaltijden. Soepen en desserts kunnen alleen samen met maaltijden besteld worden.

De mogelijkheid bestaat om gebruik te maken van een kennismakingspakket.
U bestelt een assortimentsdoos van 6 stuks t.w.v. € 35,34 en betaalt € 22,50.

Kosten
(prijspeil oktober 2017)
Hoofdgerecht variërend van € 4,95 tot € 6,95
(gemalen maaltijden zijn € 0,20 duurder)
Soepen € 1,25
Desserts € 0,75


Contact
Someren

Marianne Lenders, contact
Silvia Bouwmans, contact

Asten
Carien Meeuws, contact
Lindy Smits, contact

© 2017 Onis Welzijn

Hoofdmenu