Wijkondersteuner Asten

Per 1 juni 2017 zijn Moniek Hoeve en Loes van der Weerden samen actief in de functie van dorpsondersteuner/sociaal wijkondersteuner in Someren en Asten. Moniek was al enige tijd voor Asten actief.

Moniek Loes
Als dorpsondersteuner/sociaal wijkondersteuner helpen zij bewoners van Someren en Asten bij zeer veel verschillende onderwerpen. Ze werken samen met diverse instanties zoals de gemeente, de politie, Lev groep , WMO loket, schulddienstverlening enzovoort.

Wijkpunt de Stip in Asten is een plek waar iedereen uit de Paddenstoelenwijk terecht kan voor een gesprek, met ene hulpvraag ontmoeting met anderen, een kop koffie of om de krant te lezen. De Stip is gelegen aan het Boletenplein in Asten en is open op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 11.30 uur.  

Moniek Hoeve, contact

Woont u in Asten en maakt u zich zorgen over iemand in uw omgeving, deel deze zorg dan met Meldpunt Bezorgheid Asten. Zorgen kunnen gaan over vereenzaming, verslaving, verwaarlozing, vervuiling of psychische problemen. De wijkondersteuner beoordeelt uw melding en onderneemt actie voor passende hulp. U kunt een melding ook anoniem doen.

Bel (0493) 671212 en vraag naar de wijkondersteuner of kijk op http://guido.asten.nl/onderwerpen/veiligheid.html


Video | Wijk- en dorpsondersteuning

© 2017 Onis Welzijn

Hoofdmenu