Wijkondersteuner Asten

Wijkpunt de Stip in Asten is een plek waar iedereen uit de Paddenstoelenwijk terecht kan voor een gesprek, met ene hulpvraag ontmoeting met anderen, een kop koffie of om de krant te lezen. De Stip is gelegen aan het Boletenplein in Asten en is open op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 11.30 uur.  

Moniek Hoeve, contact

Moniek Hoeve vertelt: sinds enige tijd ben ik actief als sociaal wijkondersteuner in Asten. Ik hoe me bezig met alle zaken die te maken hebben met leefbaarheid. Wat betekent dat voor u?

moniek hoeve

De vragen die ik krijg zijn erg gevarieerd. Het kan gaan over de wijk waarin u woont. Vragen uit uw leefomgeving kunnen bijvoorbeeld betrekking hebben op veiligheid, vervuiling, achterstallig onderhoud en de groene leefomgeving.

Woont u in Asten en maakt u zich zorgen over iemand in uw omgeving, deel deze zorg dan met Meldpunt Bezorgheid Asten. Zorgen kunnen gaan over vereenzaming, verslaving, verwaarlozing, vervuiling of psychische problemen. De wijkondersteuner beoordeelt uw melding en onderneemt actie voor passende hulp. U kunt een melding ook anoniem doen.

Bel (0493) 671212 en vraag naar de wijkondersteuner of kijk op http://guido.asten.nl/onderwerpen/veiligheid.html


Video | Wijk- en dorpsondersteuning

© 2017 Onis Welzijn

Hoofdmenu