Persoonlijke ontwikkeling

De inhoud van deze training is gericht op het krachtig presenteren voor een groep. Het gaat hierbij niet zozeer om wát je zegt, maar vooral om hoe je je verhaal vertelt en overbrengt. Hoe sta je voor de groep en hoe blijf je jouw publiek boeien.

Elk onderdeel van ons leven steunt op ons geheugen. Of we nu lopen, studeren, ontspannen, praten, spelen of simpelweg adem halen, altijd is ons geheugen aan het werk. Ons geheugen slaat feiten, films, moppen, boeken, conversaties, ideeën enz. op.

IIn het dagelijks leven botsen je eigen wensen wel eens met de wensen van andere mensen. Je vriendin wil een avond naar de film en jij blijft liever thuis; je collega wil dat je een klus doet en jij vindt dat het niet tot je takenpakket hoort. Of stel je voor, een vriend van je wil vloerplaten bij de bouwmarkt halen.

Schildergroep Someren start donderdag 4 oktober
Een ochtend schilderen voor 50-plussers. Ontspannen en gezellig samen schilderen: dat is waar de schilderochtend om draait. Iedereen werkt zelfstandig naar eigen wens, inzicht en niveau. Er is begeleiding aanwezig voor als je vragen hebt of iets wil leren. 

© 2017 Onis Welzijn

Hoofdmenu