Lezen, schrijven & spreken

21 november: workshop Mindmapping

‘Mindmapping’ is één van de technieken om ons brein beter te gebruiken. Door gebruik te maken van kleuren, symbolen, sleutelwoorden en lijnen gebruik je beide hersenhelften. Met ‘mindmapping’ kun je o.a. meer informatie verwerken, een beter overzicht houden, en sneller iets leren. ‘Mindmapping’ helpt ook om je creativiteit te vergroten.

De techniek ‘mindmapping’ is onder meer geschikt voor het maken van krachtige aantekeningen en uittreksels. Je kunt met ‘mindmapping’ een grote hoeveelheid aan informatie goed en effectief ordenen, zodat je later op een snelle en doeltreffende wijze de informatie weer kan raadplegen. De techniek is verder geschikt om complexe informatie te structureren, om gedachten te ordenen en je creativiteit te vergroten, dus ook geschikt om projecten, werkstukken en presentaties voor te bereiden.
In de workshop ‘mindmapping’ krijg je inzicht in hoe het brein informatie verwerkt en op welke wijze je een ‘mindmap’ opstelt. Je gaat met een eigen mindmap aan de slag aan de hand van de mind-map regels.
Deze workshop wordt gegeven door Susan Koppelmans

Datum en tijd
Woensdag 21 november van 19.30 tot 22.00 uur

Locatie
Onis Kerkstraat 10 Asten

Kosten
35 euro inclusief materiaal
Er is plek voor 18 deelnemers

Opgeven
Stuur ons een E-mail met uw contactgegevens om u in te schrijven voor deze cursus.

Contact 
Onis Cursushuis
Carien van Eijden, contact

Video's | Cursushuis

© 2017 Onis Welzijn

Hoofdmenu